A Radmin megvásárlása online

A megfelelő licenc kiválasztása

Radmin 3 - Egyedi licensz

Egyetlen távoli számítógép

Vásárlás most 46,2 € Egy Radmin 3 Standard licenccel a felhasználó egy távoli számítógépet kezelhet korlátlan számú gépről, függetlenül azok helyétől. Két számítógéphez két Radmin Standard licenc szükséges, és így tovább.

Radmin 3 - licenszes csomag

Akár 50 távoli számítógép

Vásárlás most 1405 € Egy Radmin 3 50 licences csomaggal a felhasználók akár 50 távoli számítógépet kezelhetnek, korlátlan számú számítógépről, függetlenül azok helyétől.

Radmin 3 - 100- licenszes csomag

Akár 100 távoli számítógép

Vásárlás most 2348 € Egy Radmin 3 100 licences csomaggal a felhasználók akár 50 távoli számítógépet kezelhetnek, korlátlan számú számítógépről, függetlenül azok helyétől.

Radmin 3 - 150- licenszes csomag

Akár 150 távoli számítógép

Kapcsolatfelvétel az értékesítőkkel Egy Radmin 3 150 licences csomaggal a felhasználók akár 150 távoli számítógépet kezelhetnek, korlátlan számú számítógépről, függetlenül azok helyétől.

Radmin 3 - Mennyiségi licensz

200 vagy több távoli számítógép

Kapcsolatfelvétel az értékesítőkkel A mennyiség alapú licenc jó megoldás nagy vállalatoknak/szervezeteknek, ahol 200-nál több számítógép kezelése szükséges, ezt a megoldást költséghatékony árazás és különleges rendelési feltételek jellemzik.

Az Ön Radmin vásárlása következőket foglalja magába:

  • Életre szóló licenc, egyszeri díjjal
  • Kisebb frissítések
  • Ingyenes Radmin Viewer: a rendszergazdák és felhasználók bárhonnan elérhetik távoli számítógépeiket
  • Ingyenes Radmin eszközök tömeges bevezetéshez és beállításhoz
  • Jegyrendszerű műszaki támogatás
  • Nincsenek rejtett költségek

Fizetési módok

Minden elterjedt hitelkártya, banki átutalás és csekk is elfogadott. Amennyiben megrendelővel szeretne Radmin licenceket vásárolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szállítás

A termék megvásárlását követően e-mailben kapja meg saját termékkulcsát. Amennyiben két munkanapon belül nem kapja meg a termékkulcsot, vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkulcs igénylése űrlap kitöltésével.

Párhuzamos kapcsolatok

Alapértelmezetten a Radmin Server 3 kiszolgáló egyszerre 5 párhuzamos kapcsolatot kezel. Ez a szám megemelhető további 5-Client Access License (5CAL) megvásárlásával. További információért közvetlenül vegye fel velünk a kapcsolatot.

HelpDesk licenc

A Help Desk licenc azokra az esetekre szól, amikor a távoli számítógépek nem a szolgáltatóhoz tartoznak, pl. távoli műszaki támogatás vagy Help Desk szolgáltatás esetén. Egy Radmin Help Desk licenccel egy – külső ügyfélhez tartozó – számítógép érhető el. A minimális vásárlási mennyiség 50 licenc. További információértvegye fel velünk a kapcsolatot.

Oktatási licenc

Iskoláknak, egyetemeknek, kórházaknak, jótékonysági szervezeteknek és környezetvédelmi szervezeteknek 33% kedvezményt nyújtunk. Eligible Customers. További információért vegye fel velünk kapcsolatot.Helyesírási hiba? Válassza ki, majd nyomja meg a ctrl + enter gombokat

Helyesírási hiba

Megoldás felajánlása *Magyar

Rendelés

A Radmin megvásárlása online Kapcsolatfelvétel az értékesítőkkel
Copyright © 1999-2020 Famatech Corp.  Minden jog fenntartva.